четвртак, 18. мај, 2017

Злоупотреба имена и кандидатуре

Поштоване колегинице и колеге,

Управо сам сазнао да ме је приватни скуп адвоката одржан 13.05.2017. године, “изабрао“ за дисциплинског судију и то са 133 гласа. Сматрам да је на овај начин злоупотребљено моје име и моја кандидатура за скупштину заказану за 10.06.2017. године.

Да није жалосно, било би смешно.

Ипак, овим путем позивам свих 133 колега који су гласали за мене да исто ураде и на скупштини заказаној за 10.06.2017. године.

Александар Оленик, адв.

Резултат слика за zloupotreba

Sledeći Članak > La Dolce Vita
Prethodni Članak > Одлукa Адвокатске коморе Београда у вези са Изборном скупштином од 13.маја 2017. године
NAPOMENA: Svaki komentar će biti proveren pre objavljivanja. Administratori sajta imaju pravo da ne objave komentar ukoliko smatraju da je uvredljiv ili nije prikladan za ovaj sajt.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

3 KOMENTARA

 1. Aleksandar Petrović каже:

  Sramota je čime se ti ljudi bave. Ovo još nismo imali. Da neko organizuje svoju privatnu skupštinu! Jako mi je žao izmanipulisanih kolega koji su prisustvovali istoj.

  Vama kolega svaka čast na držanju.

  Veliki pozdrav svim kolegama i vidimo se na legalnoj skupštini 10. juna!

  194
 2. Rodoljub Urošević advokat каже:

  Nadam se da će dovoljno advokata doći na legalnu skupštinu koja će se održati 10.06 i da će vođstvo Bolje advokature naći načina da animira što veći broj advokata. Da pokušam da budem duhovit smatram da je za utehu grupi Tintor lakše biti da na sudu izgubi spor od Bolje advokature nego od grupe Šoškić, čak ako pobedimo mogu medijacijom u Čačku da mirno na legalan način reše spor. Oni dobro znaju da su održali nelegalnu skupštinu, to je isto kao ja istinski navijač Crvene zvezde se radujem da Partizan osvoji prvenstvo u fudbalu, jer je rukovodstvo Zvezde pokušalo da namesti prvenstvo. Pravda i istina uvek na kraju pobedi.

  122
 3. Gordana Stojicic каже:

  Molim vas, kolege, neka neko da ključeve samoizabranom predsedniku. Bilo koje ključeve, neka se igra dete. I neki pečat, bilo kakav.
  A ozbiljan posao neka ostavi ozbiljnim ljudima.
  Znate, ja sve samozvane predsednike očekujem na skupštini 10.06.2017. godine, jer ako je Predsednik, onda je predsednik svih advokata Advokatske komore Beograda, a ne samo svoje družine iz tužnog i neuspelog majskog prevrata.
  Pa ako vredi - opet će pobediti.
  A ako ne vredi...biće političar!

  142