четвртак, 20. јул, 2017

Zapaljen automobil bivšeg predsednika AKV Srđana Sikimića

Automobil u vlasništvu porodice Srđana Sikimića, nekadašnjeg predsednika Advokatske komore Vojvodine, zapaljen je kasno sinoć na parkingu kod Gimnazije „Isidora Sekulić“.
FOTO: Zapaljen automobil bivšeg predsednika AKV Srđana Sikimića

Foto: 021.rs
Automobil je u vlasništvu sina Srđana Sikimića, Mladena Sikimića, ali ga uglavnom koristi supruga bivšeg predsednika AKV. Automobil je i dalje parkiran u Ulici Miroslava Antića, ispred broja 16, a policijski uviđaj obavljen je jutros u prisustvu veštaka. Kako za 021 kaže Srđan Sikimić, uviđajem je konstatovano da je je požar podmetnut odnosno namerno izazvan. 
„Ovo je nastavak priče sa mojom smrtovnicom, koja je nedavno osvanula i zbog koje je podneta krivična prijava zbog ugrožavanja moje sigurnosti. Imali smo nedavno problema i sa kancelarijskim telefonima, koji su bili sprženi, ali tome nismo u trenutku davali velik značaj. Usmerili smo policiju na moguće nalogodavce sinoćnjeg podmetanja, kaže Sikimić. On dodaje da postoji krug ljudi koji su, u nameri da mu ugroze život, očigledno vrlo uporni, a sve uoči i nakon izborne skupštine u Advokatskoj komori Vojvodine 30. juna.
Ne treba izgubiti iz vida i da je Komora pajserom obijena i osvojena, što je druga priča, ali je takođe postupak u toku. Pri tome, izborni postupak u Komori zapravo nije ni počeo, tek slede procesuiranja za ta dela. Ništa još nije gotovo“, kaže Sikimić, a u vezi sa nizom dešavanja koja su prethodila izbornom procesu u Komori. On naglašava da trenutno ne zna i ne interesuje ga šta se događa u AKV, ali je siguran da „neovlašćena grupa očigledno u njoj boravi“.
Više o situaciji sa advokaturom u Vojvodini čitajte OVDE.
Autor: Gorica Nikolin – gorica@021.rs
IZVOR : 021 vesti
Sledeći Članak > Asanžova advokatica živi u Beogradu: Nagovarala sam Džulijana da se preseli u Srbiju
Prethodni Članak > NAJMRAČNIJA TAJNA KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE
NAPOMENA: Svaki komentar će biti proveren pre objavljivanja. Administratori sajta imaju pravo da ne objave komentar ukoliko smatraju da je uvredljiv ili nije prikladan za ovaj sajt.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *