четвртак, 27. април, 2017

UPOZORENJE

Predsedniku AKB g.S.Soskicu

Upravnom odboru AKB

 

Postovani,

 

Molim nadlezne organe AKB da povedu racuna o sledecoj stvari.
Naime, grupa advokata koja Vam je predala “ odluku“ sa „vanredne skupstine“ od 08.04.2017. godine u vezi sa izborima koje ta grupa organizuje za dan 13 maj 2017. godine, izgleda namerava da se koristi imenima kandidata za organe komore koji su se kandidovali u kandidacionom postupku koji je okoncan novembra 2016. godine. Njihove informacije o kandidatima pretpostavljam poticu sa internet portala Wiki pravo koji je svojevremeno objavio spisak jos uvek ne proglasenih kandidatura.

 

Ja ovom prilikom apelujem na AKB da na pogodan nacin obavesti advokate koji su imenovani za clanove „izborne komisije“, „verifikacione komisije“ I Radne grupe te grupe advokata,  da se ne koriste ne ovlasceno licnim imenima advokata koji se sa tom njihovom izbornom skupstinom ne slazu, odnosno da provere ko od kandidata zeli da uzme ucesce na tim njihovim izborima 13. maja 2017.

 

 Ja sam nekolicinu predstavnika te grupe ljubazno zamolio da se mojim imenom ne koriste, medjutim, oni moje molbe ignorisu.
Nisam u stanju recima da opisem u koju vrstu siledzijstva spada takva namera pomenute grupe advokata.
Mislim da 4/5 svih kandidata koji na toj skupstini nece ucestvovati rizikuje da se ova grupa advokata neovlasceno koristi njihovim licnim imenima.
Molim Vas takodje da ovaj moj dopis objavite na Sajtu AKB.

 

S Postovanjem,
adv.Vladimir M. Gajic

Beograd 01.12.2014. Advokat, strajk advokata Gajic Foto: Milovan Milenković

Sledeći Članak > НEMOЋНИ БEЗ КОMOРЕ
Prethodni Članak > Savamala paradigma ponašanja vlasti
NAPOMENA: Svaki komentar će biti proveren pre objavljivanja. Administratori sajta imaju pravo da ne objave komentar ukoliko smatraju da je uvredljiv ili nije prikladan za ovaj sajt.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *