среда, 14. јун, 2017

РЕЗУЛТАТИ ИЗБОРА У АКБ

box

Поштоване колегинице и колеге!

У прилогу  можете погледати Одлуку о утврђивању и проглашавању резултата гласања на изборима у Адвокатској комори Београда одржаним 10. јуна 2017.г. у „Сава центру“, у Београду.

ОВДЕ МОЖЕТЕ ПОГЛЕДАТИ РЕЗУЛТАТЕ ГЛАСАЊА

 

Преузето са сајта АКБ
Sledeći Članak > Kako direktor JP"Pošta Srbije" uređuje dostavljanje advokatima
Prethodni Članak > ZAŠTO SU BILDERI I DALJE U NAŠOJ KOMORI?
NAPOMENA: Svaki komentar će biti proveren pre objavljivanja. Administratori sajta imaju pravo da ne objave komentar ukoliko smatraju da je uvredljiv ili nije prikladan za ovaj sajt.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

2 KOMENTARA

 1. Adv. Jovica Đ. Todorović каже:

  Poštovane kolegenice i kolege,

  Čestitam svima koji su izabrani!

  Zahvaljujem svim advokatima koji su učestvovali na izbornoj Skupštini 10. juna! Jer, time je obezbedjen legitimitet izbora, koji je bio neophodan, i koji će biti dovoljan da prevazidjemo nepodnošljivo stanje u kome je Advokatska komora Beograda sada.

  Zahvaljujem se svima koji su za mene glasali! Time ste mi, drage kolege, učinili najveću čast!

  Veliko hvala i svima koji su mi na ovom blogu čestitali na izboru i izrazili veru da ću opravdati poverenje koje mi je ukazano! Posebno se zahvaljujem kolegi Nebojši Avlijašu, koji mi je čestitao medju prvima.

  Pored zadovoljstva što su načela i principi Pokreta za bolju advokaturu, definisani u našoj Deklaraciji iz marta 2015. godine, dobili jasnu podršku advokata na izborima u AKB, osećam i veliku odgovornost. Stanje u advokaturi i u našim komorama je gore nego pre dve godine, kada smo počeli da se bavimo problemima naše profesije i profesionalne organizacije.

  Ono što izabrani kandidati našeg Pokreta sigurno mogu da garantuju, to je da mi nećemo izdati advokaturu! Da li ćemo imati dovoljno mudrosti, hrabrosti, sposobnosti, strpljenja i upornosti, pokazaće dogadjaji koji su pred nama. Verujem u sebe, i sve nas zajedno. Zato se nadam uspesima. Ali, želim i očekujem da se što više advokata u skoroj budućnosti uključi u aktivnosti Komore. Svi su dobrodošli . Mi ćemo pokušati da povratimo ono jedinstvo koje smo imali u protestu 2014. godine. Uz malo dobre volje, to se može ostvariti.

  Srdačno,
  Jovica Todorović

  140
  1. A каже:

   Cestitke iskrene I od mene ^^

   Al... nemojte sad da se uobrazite jer... mnogi su vam ukazali poverenje da mozete da iznesete volju legitimno pretezne mase advokata. Predstoje vam, kao celokupan tim izabranih, velike I vazne bitke. Ne samo za advokaturu vec i za gradjane. Ne zaboravite nikad da je opsti interes Ona vodilja svega.

   Licno, nemam ni malo sumnje, a vi se dokazite 😉

   Sa Velikim postovanjem,

   A^^

   41