понедељак, 31. октобар, 2016

Предизборна тишина


Колега адв.Јовица Тодоровић и ја , предали смо своје кандидатуре 1 новембра заједно са нашим заједничким Програмом.

У овом моменту, само је још уважени колега адв.Југослав Тинтор предао своју кандидатуру, а путем поште добили смо и његов Програм “ У десет корака“.

Остали кандидати који се помињу у адвокатској јавности / Авлијаш, Зора Добричанин Никодиновић, Нинић../ предали су или нису своје кандидатуре и програме ?Нисмо о томе информисани.

Пре неколико дана послао сам електронском поштом допис Изборној комисији АКБ, са молбом,  да нас обавесте о проглашењу кандидатура, као и са предлогом да све програме које кандидати евентуално предају уз кандидатуру обајве на Сајту АКБ.  Ни писма, ни разгледнице !

Намера и жеља колеге Тодоровића и моја, јесте  поред осталог и да се у адвокатској јавности отвори расправа о програмима.

Нажалост, не само да се расправа не отвара, него се из не знам којих разлога потенцијални кандидати још увек „крију“. Немам ништа против, сем што верујем да би било интересантно да се програми упореде и да прођу кроз неку критичку и јавну расправу.

Ми смо такође објавили и имена колега/ тренутно стање/ који су се кандидовали за органе коморе, које ми подржавамо и који нас подржавају. Хтели смо да покажемо адвокатској јавности да нисмо сами, да имамо тим  уважених колега свих генерација  са којима би  ако заслужимо поверење,  покушали да реализујемо програм који смо објавили.

mozda-kocka-donese-rjesenje

Међутим, громогласна тишина. Иначе, према информацијама које добијамо од наше техничке подршке сајта, у прва два дана од објаве Програма, исти је прегледало и прочитало преко 300 особа са просечним задржавањем на тексту од 5.30 минута.

Колега Тодоровић и ја ћемо негде у другој половини месеца објавити и један додатни, дневно актуелнији програмски додатак.

Sledeći Članak > ЈАКА КОМОРА-ЈАКА АДВОКАТУРА
Prethodni Članak > AKB - NOVI STATUT I IZBORNI POSTUPAK
NAPOMENA: Svaki komentar će biti proveren pre objavljivanja. Administratori sajta imaju pravo da ne objave komentar ukoliko smatraju da je uvredljiv ili nije prikladan za ovaj sajt.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

1 KOMENTARA

  1. Dragan Ivanović каже:

    Poštovane kolege, imate bezrezervnu moju podršku, kao i podršku velikog broja advokata iz unutrašnjosti. Međutim, ne znam da li će vam to biti od neke pomoći, ako kolege iz Beograda budu se ponašali nezainteresovano kao u vreme naših protesta. Obzirom da ste vi bili veoma aktivni tokom protesta, naš "Vrhovni vožd" nije vam to zaboravio i preko svojih satrapa sve će uraditi da na rukovodna mesta u AK dođu njegovi ljudi.

    90