понедељак, 12. јун, 2017

Bože pameti, pa da krenemo

Želim da verujem da su namere kolega Gajića i Todorovića časne i stoga im čestitam na izboru na mesta na koja su se kandidovali.

Ipak, želim da podsetim da nema mesta nikakvom trijumfalizmu i, preteranom, slavlju.

Ako su namere časne, a ja već rekoh da verujem da jesu, predstoje mnoge ozbiljne obaveze i veliki trud da advokatura izbegne, namenjen joj, krah.

Ono što je, po mom mišljenju, neophodno učiniti, čim se za to iole steknu uslovi, jeste pozvati revizorsku kuću koja će utvrditi stanje finansija i način upravljanja novcem AK u proteklih nekoliko godina (treba odrediti hoće li to biti 5, 7 10), te nakon toga doneti planove o namenskom trošenju sredstava, eventualnom smanjenju ili povećanju članarine i upisnine.

Utvrditi stanje finansija je neophodan i najvažniji korak jer to predstavlja bazu za dalje planove i aktivnosti AK.

Nas nekoliko kolega je spremno da se nadje na usluzi AK sa ozbiljnim predlozima i to ćemo, Bože zdravlja i učiniti ukoliko pokažete da vašim izborom kreće nabolje stanje u AK.

Srdačan pozdrav, Novak

Sledeći Članak > ЈАВНИ ПОЗИВ АДВОКАТСКОЈ КОМОРИ СРБИЈЕ
Prethodni Članak > Velika pobeda BOLJE ADVOKATURE
NAPOMENA: Svaki komentar će biti proveren pre objavljivanja. Administratori sajta imaju pravo da ne objave komentar ukoliko smatraju da je uvredljiv ili nije prikladan za ovaj sajt.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

1 KOMENTARA

  1. Vesna V.Dimitrijević, adv. каже:

    Bože pomozi,

    OAD Nedić je i dalje vladajući u UO ! Uvaženi kolega mi se pre izbora zahvalio na trudu i obećao ručak, već je znao da neću proći u UO ........kako zaključite sami. Obzirom da nisam gladna, samo umorna i jako razočarana što je pravda spora, odoh malo do grčkih ostrva da se odmorim od noćenja u AKB, dežurstva i rada u poslednjih skoro 2 g.

    Puno sreće, kolegi Gajiću i Todoroviću posebno !

    50