петак, 15. септембар, 2017

Адвокати-чланови АКБ пријављени на листе, адвоката-бранилаца по службеној дужности, адвоката-привремених заступника у парничном поступку, адвоката-пуномоћника у пореском поступку и адвоката-бранилаца по службеној дужности у поступцима за ратне злочине

Поштоване колегинице и колеге,

У прилогу објављујемо листе адвоката – чланова АК Београда пријављених на листе адвоката – бранилаца по службеној дужности, листе адвоката – привремених заступника у парничном поступку, листе адвоката – пумоћника у пореском поступку, као и листу адвоката – бранилаца по службеној дужности у поступцима за ратне злочине који испуњавају услове сходно одредби члана 14. став 2 . Закона о организацији и надлежности државних органа.

Како је могуће да постоје пропусти да се поједини пријављени адвокати не налазе на поменутим листама  молимо да у наредних 10 дана проверите да ли сте уписани на спискове, те уколико то није случај о томе обавестите Комору електронским путем на office@akb.org.rs.

Такође користимо прилику да Вас обавестимо да ћемо након закључења спискова, исте доставити надлежним органима, те да ћемо убудуће ажуриране спискове достављати надлежним органима свака три месеца.
                                                                          СЕКРЕТАР УПРАВНОГ ОДБОРА
                                                                      АДВОКАТСКЕ КОМОРЕ БЕОГРАДА

                                                                          Урош Тешмановић, адвокат

НАПОМЕНА-  Адвокати који су уписани после 29.05.2017. године, а који су се пријавили на горе наведене листе, налазе се на посебним списковима , јер због техничких проблема, није било могућности да исти буду регистровани на  листама које су штампане из програма Именик адвоката АКБ.

Прилог 1 – Писмо

Прилог 2 – Порески поступак

Прилог 3 – Ратни злочини

Прилог 4 – Парнице

Прилог 5 – Службене одбране

( преузето са сајта АКБ )

Sledeći Članak > MOLIM ZA LOGIKU
Prethodni Članak > САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ АДВОКАТСКЕ КОМОРЕ БЕОГРАДА
NAPOMENA: Svaki komentar će biti proveren pre objavljivanja. Administratori sajta imaju pravo da ne objave komentar ukoliko smatraju da je uvredljiv ili nije prikladan za ovaj sajt.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *